Reviews from Moksi Uden

Recent reviews

5.0
Néda Schietecat
Yesterday

Wij hebben weer heerlijk genoten van de roti en bami met kipsaté. Altijd vers en zo goed verzorgd. Tot gauw weer.

Aron den Teuling
3 October 2022

Heerlijk eten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

robert witlox
2 October 2022
lorraine
2 October 2022

Eten was weer super lekker.Goede kwaliteit,alles goed op temperatuur.Bezorging spot on.We hebben weer genoten zoals gewoonlijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Manon
2 October 2022

Het was heerlijk. De presentatie wat minder, alles lang door elkaar. Tip! Inversteren in verpakkingsmateriaal.

Lotte
2 October 2022
Anita van Doorn
1 October 2022

Goed, niks te klagen

Lotte
30 September 2022
Joris
30 September 2022

Zoals altijd weer erg lekker

Paul
29 September 2022
Olivier
27 September 2022

Was echt lekker, vriendelijk personeel ook.

Karin
25 September 2022
Kevin
22 September 2022

Snel en lekker eten, had iets warmer gemogen maar was hoe dan ook weer erg lekker!

me myself i i
19 September 2022

stop asking for this - there is too much 'likes and dislikes'. You know your business - do a customer satisfaction once in a while - not daily

Vaste klant
19 September 2022

Echt een aanrader! Wekelijkse maaltijd, en nog nooit iets gehad wat tegenvalt!

Lianne
18 September 2022

Wat ons betreft mag de portie bami (bij een schotel) een stuk kleiner. Voor ons was het veel te groot en dat is zonde. Maar wat was het heerlijk en zeer snel bezorgd. Top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ellen
11 September 2022

Wat een vriendelijkheid en service. Wij komen zeker vaker!

Lonneke
11 September 2022

Het was heerlijk! Maaltijden goed verzorgd en de bezorger was snel en vriendelijk.

Bianc
10 September 2022

Super lekker gegeten echt een aanrader

Sana
9 September 2022

Super lekker eten, wij komen elke keer terug vanuit oss om eten te halen. Goeie kwaliteit en service

W I
9 September 2022

Weer Héérlijk gegeten!

Hayat
8 September 2022

Eten was weer zoals gewoonlijk heerlijk! Services is top! En de medewerkers zijn altijd vriendelijk. Dank jullie wel weer en tot de volgende keer!

Joelle
8 September 2022

Heerlijk! Op tijd geleverd!

Anoniem
5 September 2022
minouschka
4 September 2022

Heerlijk zoals altijd.

Joris
3 September 2022

Lekkere en goed gevulde broodjes

Nur
28 August 2022

Heerlijk zoals altijd!

Merve
26 August 2022

Altijd vers en lekker! Snelle bezorging en vriendelijke mensen. Top!

Mathijs
21 August 2022

Vers, smaakvol, goede kwaliteit en vooral erg lekker!

Neda Schietecat-Geelhoed
18 August 2022

Wij hebben weer genoten van jullie heerlijke Roti. Bedankt en tot de volgende keer.

Kees eekels
12 August 2022

Het eten was harstikke lekker, ik kan dit aan iedereen aanraden !!

Mindy
11 August 2022

Weer fantastisch lekker gegeten! Echt een aanrader. Heerlijk van smaak, mooie porties, eerlijke prijs. Wij genieten iedere keer weer!! Dank

Cecile
6 August 2022

Was hartstikke lekker en op tijd bezorgd. Kunnen er nog een keer van eten, fijn.

Nini
31 July 2022

Heerlijk eten, echt een aanrader. snelle levering en heel vriendelijke bezorger

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Stephan van der Meij
31 July 2022

Weer ontzettend heerlijk.! Ik ben een tevreden vaste klant, en deze keer een wat grotere bestelling geplaatst omdat ik visite had.. Het eten was precies op tijd (dus zelfs op deze drukke zondagavond) en wederom fantastisch lekkere saté en roti kippendijtjes.. Hopelijk kunnen we nog vele jaren genieten van jullie kookkunsten.!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Danielle
24 July 2022

Het eten was lekker alleen de stukken aardappel waren groot waardoor ze wat minder smaak hadden. Hoeveelheid was prima. Bezorging netjes op tijd. Was nog goed warm.

Aroena
22 July 2022

Weer lekker gesmuld!

Mariam
18 July 2022

Snel, heerlijk, en vriendelijk.

Saskia
18 July 2022
Kirsten
17 July 2022

Heerlijk eten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reginald Buitenkamp
14 July 2022

Geen op of aanmerkingen, zoals altijd was het weer overheerlijk

S
14 July 2022

Het was echt heerlie de peerlie!!!

Meggelaars
10 July 2022

Het eten was iets te laat, maar wel super lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lilian
4 July 2022

Het eten is erg lekker. Voor de tweede keer besteld en wederom erg lekker. Bezorging is ook prima en het eten is warm.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lotte
3 July 2022

Wij zijn fan! Heerlijk eten, fijne service en goede prijs/kwaliteit!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Stephan van der Meij
3 July 2022

Wat is de roti en saté toch lekker bij Moksi..! Écht snelle, vriendelijke bezorging, zelfs in het weekend, dus kortom.., wij zijn vaste klanten.!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Toon van Dinther
2 July 2022

Bakjes waar satésaus in zitten lekken. Onder in de zak bodem met saus. Door het fietsen trillen waarschijnlijk de bakjes open. Eten is heerlijk.

s.
1 July 2022

Lekker weer, de bami en ketjap kip. deze keer op kantoor laten bezorgen ipv afhalen. nu zat er geen sambal bij. Normaal heb ik dat thuis wel maar op kantoor niet. Misschien moest ik de sambal erbij bestellen maar ik zag het zo snel net op de website. Anders voor de zekerheid een klein potje sambal erbij doen in de tas volgende keer :) maar het was weer lekkerrrrrr

Karin
27 June 2022

Het eten kwam op de aangegeven tijd en was echt heel lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ta
25 June 2022

Keurig op tijd en keilekker gegeten, top! 👍🏻

Marcel Olthof
19 June 2022

Zeer teleurstellend! als liefhebber van de Surinaamse keuken en met de wetenschap hoe dit hoort te smaken… Roti kipdijenfilet besteld. Kousenband was vervangen door sperzieboontjes. Ei erbij was verschrompeld en droog. Kip zelf was gewoon slecht gekruid, dit was overigens voor het hele gerecht. Veelste weinig massala gebruikt, saus was gewoon waterig. Als je dan ook de geringe hoeveelheid voedsel afzet tot de prijs van €14 per portie. Kom geregeld bij diverse Surinaamse eethuizen, voornamelijk Den Haag. (€12,50 voor een dubbel zo grote portie) Dan is prijs/kwaliteit echt bedroevend. Ik betwijfel of er überhaupt wel een Surinaamse kok aan te pas komt…? Het heeft meer weg van een Hollandse pot. Ik hoop dat mijn mening iets kan bijdragen voor de toekomst, vind het zelf ook niet leuk om zo’n review te typen! Maar met de beste intenties bedoeld.

Su
18 June 2022
Gerard
18 June 2022

Prijs kwaliteit prima.👌🏿 Sambal besteld maar vergeten erbij te doen😱

Noni
13 June 2022

Het eten dat je bij Moksi bestelt, is ontzettend lekker en met veel liefde zelf gemaakt. De porties zijn groot en een bestelde maaltijd is compleet met alles erop en eraan. Ik had Javaanse bami met garnalen en kousenband. Vaak zijn garnalen niet goed schoongemaakt, maar bij Moksi wel! Ook zijn het grote “vlezige” garnalen, ipv die waterige kleine exemplaren. De rode kip aan bot is ook smullen geblazen, een hele fijne smaaksensatie, maar niet overgekruid. De baka bana is ook een super lekkere snack (of toetje) en over de sateetjes en roze salade kan ik niets anders zeggen dan FANTASTISCH! Al met al, ik ben fan! En ik rij er graag voor vanuit Eindhoven op en neer. ;) Ga zo door!

Jacqueline
5 June 2022

Eten was goed voor zover ik kon beoordelen. Heb geen ervaring met surinaamse of javaanse keuken. Smaakte prima. Zag er verzorgd uit. Portiegrootte ook goed. Niet teveel, niet te weinig. Bezorging op afgesproken tijd. Vriendelijke bezorger.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ugur delibas
29 May 2022

Dikke 10 het was heerlijk!!!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Stephan van der Meij
28 May 2022

Héérlijk gegeten..! Mooi op tijd bezorgd, òòk int weekend.. Lekkere saté en de beste roti van Uden en omstreken.! Aanrader..

Paul van Driel
28 May 2022

Eten was erg goed! Probeer wel afspraken na te komen. Dit kan tot slechte reclame lijden. Verder ga zo door! Tot de volgende.

Paul Pieck
28 May 2022

Heerlijk gegeten wat zeker een goede keuze is.

Sann
27 May 2022

Heerlijk vers eten, op tijd bezorgd, goed warm en een heeeeerlijke smaak!!!!

Judith
26 May 2022

Heerlijk eten, echt een aanwinst voor Uden!

Gaby
26 May 2022

Sinds kort hebben wij Moksi ontdekt en dit is echt een blijvertje! We zijn gek op Surinaams eten, maar hadden niets wat bezorgde in Nistelrode. Tot we ineens Moksi tegenkwamen. Snelle service, en niet alleen goed warm eten maar ook nog eens superlekker! Wij zijn fan....

Winny
22 May 2022

Alles goed!

Shanice Vd Kieft
20 May 2022
Remco
20 May 2022

Waanzinnig lekker! Het eten is duidelijk met veel liefde en zorg gemaakt. Top kwaliteit!

Susanne
16 May 2022

Heerlijk eten!

Marcel
15 May 2022
Noah
15 May 2022

Eten was super lekker. Ik had de bami met kipsaté en mijn vriendin de roze salade. Het was echt lekker!!!!!!

AH
13 May 2022
Celine
13 May 2022

Simpel maar lekker broodje

Cherry
13 May 2022

Eten is lekker, vaak vergeten ze bv ketjap saus bij de saoto soep te zetten. Bestel je Rode kip krijg je ketjap kip. Voor derest is het eten lekker.

Alex
9 May 2022

Lekker eten, goed van smaak. Zeker de moeite waard. De groente is alléén een beetje weinig.

Sam
7 May 2022

Verslavend

Piramila Ramesh
6 May 2022

We hebben heerlijk gegeten bij Moksi take away. Het eten smaakte authentiek Surinaams. Wij hadden een bara met aardappelchutney, roti met kip en saoto besteld. De kinderen hebben ook heerlijk gegeten. Bovendien is het personeel ontzettend vriendelijk en ook kindvriendelijk. Een echte aanrader!

Bram.
5 May 2022

Mooie zaak met vriendelijk personeel en heerlijk gegeten.

Pierre
5 May 2022

Superlekker, prima bediening. geleverd zoals besteld. Misschien een kleine toelichting om de aardappel van de roti iets kleiner te maken zodat de smaak er nog beter in trekt. Heeft heeeeerlijk gesmaakt. Kom zeker vaker wat halen, Woon helaas niet meer in Uden, dit heeft Uden wel gemist,

Nur
5 May 2022

Super Lekker zoals altijd !

linda
1 May 2022

we hebben heerlijk gegeten. betaalbaar, snel klaar en erg lekker. een echte aanrader!!!

Gaby
1 May 2022

We hebben er een soort proeverijtje van gemaakt, maar alles was even lekker! We bestellen zeker vaker.

Nur
25 April 2022

Super lekkerrr, word vaker bestellen!

Peter
16 April 2022

Heerlijk eten en snel bezorgd. Super !

Rick
12 April 2022

Altijd snelle levering, vriendelijke bezorgers, en het eten is altijd lekker! Ik bestel al langere tijd iedere week minimaal 1x en het is altijd goed!

Ralph
10 April 2022

Snel bezorgd en , heel erg lekker !

Shabi
9 April 2022

Gisteren voor het eerst bij Moksi besteld. Blij verrast! Nette portie en lekker eten. Niks op aan te merken. En precies op de afgesproken tijd klaar om af te halen. Fijn om niet meer helemaal naar Den Bosch te moeten voor heerlijk exotisch eten.

Charissa
7 April 2022

Super lekker was het, heel smaakvol en het was heel veel. Ontzettend van genoten!

Haike
5 April 2022

Heeerlijk! En precies op tijd klaar!

Jelle
3 April 2022

Het was precies op tijd en zoals altijd echt super lekker! Een hele grote aanrader . Super lekkere roti en heerlijke bami met saté

Mieke
2 April 2022

Super snel bezorgd, binnen 15 minuten na bestellen was het er al! Roti was goed warm, portie komkommer was wel erg weinig.

Peter R de Vrees
2 April 2022

Very good, very nice.

S
29 March 2022

Eten was op tijd, goede portie! Kip saté was lekker. Helaas had de bami en nasi weinig smaak.

Jolanda
27 March 2022

Heerlijke gerechten, meer dan genoeg. Snelle bezorging.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Chamaro Zwinkels
27 March 2022

Super lekker. Was er binnen 20 minuten en dat op zondag! Portie meer dan voldoende!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dirk
26 March 2022

Heerlijk om eindelijk in Uden authentiek Surinaams te eten. Ik droom van hun bami.

Jalila
25 March 2022

Er lekker en warm bezorgd

Natascha
25 March 2022

Heerlijk gegeten

Patricia
24 March 2022

Zo door blijven gaan 👍

Mindy Reijns
22 March 2022

Heerlijk Surinaams gegeten. Goede grote porties heerlijk goed op smaak gekruide gerechten! Vandaag voor het eerst geproefd maar we komen zeker vaker terug om af te halen. Bestelling was makkelijk te plaatsen, eten snel en zorgvuldig bereid. Top!

Demi
20 March 2022

Heerlijk eten, flinke porties voor een goede prijs. Binnen een half uurtje bezorgd op zondag, dus nette bezorgtijd. Aanrader :)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Serafin Ares Barroso
20 March 2022
Annelies
20 March 2022

Perfect op tijd bezorgd door een zeer vriendelijke bezorger. Eten was zoals altijd warm en heerlijk van smaak.

Cas
11 March 2022
Harold lvb
10 March 2022

Lekker eten klant vriendelijke mensen echt een aanrader!!

Wesley Martens
9 March 2022
Clea van Leuken
7 March 2022

Lekker en smaakvol eten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Donja van Heeswijk.
7 March 2022

Ik heb een bestelling geplaatst via het internet. Dit was eenvoudig en duidelijk. Daarna heb ik mijn bestelling opgehaald in Uden omdat ik in Veghel woon en daar niet bezorgd wordt. De keuken zag er schoon uit, er hingen geen nare geurtjes, alle medewerkers waren vriendelijk en ze droegen ook allen rubber/latex handschoenen. Wel zo hygiënisch. Ik had roti (kippendij) besteld met een extra ei. De hoeveelheid was voldoende en de maaltijd was erg lekker. Goede smaken zoals ik ze graag heb. De medewerker stelde nog voor de maaltijd voor mij te verwarmen maar dat heb ik later zelf gedaan. Ik zag dat er in de winkel voldoende keus was in een grote vitrine. Zeker aanrader. Heb ook meteen mijn vriendin getipt die ook houdt van de Surinaamse keuken. Als ze dit niveau volhouden gaan ze het vast en zeker redden. Ps alleen het zuur vond ik wat 'karig' hetgeen vooral opviel omdat het in een best wel groot plastic bakje zat. Was het bakje klein geweest was het me waarschijnlijk niet eens opgevallen

Karima
7 March 2022

De bami met kipsate was goed bevallen maar de saoto was helaas smaakloos.

Bart
5 March 2022

Erg lekker gegeten, echt een aanrader!! We rijden vanuit Wijchen om eten af te halen en dat is zeker de moeite waard.

Ad
4 March 2022

Wat een lekker eten. Helemaal top en de bezorging precies op het afgesproken tijdstip. Helemaal top.

Shankar
1 March 2022

Eindelijk Surinaamse keuken in Uden! Eten was erg lekker!! We zullen zeker vaker bestellen.

Steven
1 March 2022

Heerlijk en lekker snel hier. Meer dan voldoende

Pien
26 February 2022

In een woord: TOP! We hebben genoten van jullie heerlijke Roti. Echt een aanrader!

Peter
25 February 2022
Ad
24 February 2022

Wat een heerlijk eten. Ruime portie en prijs is ook helemaal oke.

TOM
23 February 2022

HEERLIJK ETEN EN VRIENDELIJKE MENSEN

Tieneke
22 February 2022

Het eten was heerlijk.We hadden van alles wat besteld.Alles was even smakelijk!De bezorger was ook stipt op tijd en erg vriendelijk!Wij bestellen zeker vaker!Echt top

P
21 February 2022

Bezorgd voor de tijd👌 Temperatuur 👌 Hoeveelheid 👌 Smaak👌

Janus
21 February 2022

Ja hoor. Wejow wat was het weer voortreffelijk!!

M. Van Dinther
20 February 2022

Het was heerlijk alleen het was niet zo warm meer! Maar we bestellen graag nog een keer!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jolanda
20 February 2022

Alles was heerlijk. Meer dan genoeg. Bezorging precies op tijd. Echt een aanrader.

Reinier van Liempd
19 February 2022

Het eten was erg lekker en meer dan waar voor je geld, want de porties zijn mega

Ad
18 February 2022

Heerlijk eten, prima prijs kwaliteit verhouding.

Rosalie
18 February 2022
Stefano
18 February 2022

Roti was super en bezorging snel

Hayat
17 February 2022

Het eten was heerlijk! Top mensen en wat ik echt belangrijk vind.. is dat het daar echt schoon is. Ik kom vaker terug 👌

Rick
15 February 2022

Snelle levering en heerlijk eten!!!

Remco
14 February 2022

Heerlijk rotti. Heel lang gewacht op een zaak zoals dit.

Janus
14 February 2022

Wejow het was weer super!! dit keer afgehaald en de medewerkers waren heel aardig en behulpzaam. vooral de knappe jongen met een petje op!! tantoe lekker!!

S
14 February 2022

De roti kip was heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dyan Callaghan
13 February 2022

Heerlijk eten,

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Baukje Schimmel
13 February 2022
Haico
11 February 2022

Heerlijke nasi goreng met saté, top!

Peter Van der Kraan
11 February 2022
Tom Manders
9 February 2022

heeft prima gesmaakt

Nadine
8 February 2022
Alex
7 February 2022

Niet wat we er van verwacht hadden. Bami en nasi smaakte bijna hetzelfde...mat. Groente hadden hun mooiste tijd wel gehad, slap en smaakloos. Komkommer in zuur was ok. Saoto soep was ok maar niets speciaals. Overall....prijs kwaliteit verhouding niet in balans

MerelRosa Lukkes
6 February 2022

We hadden om 1600uur al besteld en een klein half uur stond ze al aan de deur met de heerlijke maaltijden. 1 maaltijd miste, opgebeld en snel daarna de maaltijd alweer bezorgd. Heerlijk!

Esther
5 February 2022
Lotte
5 February 2022
Ilona Boelhouwers
4 February 2022

Heerlijk!!

I
4 February 2022

Heerlijk gegeten!

Merve Erkuner
3 February 2022

Ik heb de Roti rol besteld. Nou het was echt wel de een of de beste Roti rol die ik heb gegeten, vergeleken de Roti restaurant in Veghel. Het wordt zeker vaker bestellen hier, maar dit keer wel andere gerechten proberen

S
31 January 2022

De Soto was heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Freya
30 January 2022

Bezorging heeft 2 uur geduurd, dit kwam door enorme drukte zoals de vriendelijke jongedame aangaf toen ze de maaltijd kwam brengen. Maaltijd was lekker, jammer dat de komkommer en uitjes 2 maal + de sambal vergeten was. We zouden opnieuw bestellen maar niet meer op een (drukke) zondag!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dennis
29 January 2022
Paul Wert de
28 January 2022

Voor de eerste keer besteld, prima op tijd gebracht. Jammer dat het nasi gerecht voor de helft uit de tray in de zak zat. Waarschijnlijk door het brengen gekomen. Even gebeld om te melden en MOKSI kwam direct een nieuw gerecht brengen. TOP service!

A smelt
25 January 2022

ik vind het aan de prijs na de hoeveel je krijgt

Dennis van den oord
23 January 2022

Echt super lekker gegeten complimenten daarvoor

Pim
22 January 2022
Brouwer
22 January 2022

Eten werd perfect op tijd bezorgd. Bezorger was netjes en vriendelijk. De bakjes waar het eten in bezorgd werd zijn erg slap en er was zelfs eten uitgevallen. Eten was super lekker 👍

Riekie.Meijer@hotmail.com
22 January 2022

Super lekker. Hebben jullie ook die gele sambal want, die lijkt me nog lekkerder erbij.

Patty
21 January 2022
Ghina
20 January 2022

Echt heel erg lekker! Kip was lekker mals en de sateetjes waren toppie. Alles was gewoon lekker. HEERLIJK! En tot snel weer.

Janus
20 January 2022

Wejow het eten was weer tantoe lekker. Zeker voor herhaling vatbaar!!

Mia
20 January 2022

Heerlijk

Nina
16 January 2022

Super lekker gegeten. Grote porties en lekkere malse kip.

Wesley B
16 January 2022

Eindelijk lekker surinaams eten in Uden❤

Ans k
16 January 2022

De nasi was heel goed zo kan ik hem zelf niet maken. Personeel vriendelijk. Eten ziet er verzorgd uit.

Priskilla Roemer
16 January 2022

Smaak goed gebalanceerd en alles goed verzorgd. We hebben heerlijk gegeten!

Mary
15 January 2022

Het eten was netjes verpakt.bezorging was prima.alleen de bounties vondt ik te hard.en de rijst was erg plakkerig

R.R
14 January 2022

Bezorger was heel vriendelijk. Het eten is erg lekker. Een echte aanrader.

Conny Rietbergen
14 January 2022

De nasi met kipsaté was heerlijk, alleen was de satésaus niet warm, wel heel erg lekker, misschien een tip voor de volgende keer? De nasi met garnalen was ook heerlijk. Voor herhaling vatbaar, een aanrader dus!

Hans Bolk
14 January 2022

Heel lekker en ook nog flinke porties. Een aanwinst voor Uden.

Lany
13 January 2022

Het was heerlijk!!!

Marinka Couwenhoven
11 January 2022

Geen toeslag vragen iDeal betaling voorkomt gepruts met de pin bij afleveren en dus koud eten

Anita
11 January 2022

Wat een geweldig snelle bezorging! Hele attente bezorger die me attendeerde op een openstaande achterbak. Het eten viel wat tegen. Het gerecht met kippendij had in mijn ogen te weinig smaak en de surinaamse bami ook. De spiesen waren wel erg lekker. Ik had ook graag wat meer groente gehad. Het was voor het eerst dat ik Surinaams bestelde dus misschien heb ik de verkeerde gerechten gekozen. De hoeveelheid was wel royaal maar dat is ook niet zo moeilijk met rotti en bami.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ralph
10 January 2022

Top bezorging , eten !

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ronnie van der Heijden
9 January 2022

Heerlijke maaltijd, ruim voldoende, komen we zeker nog vaker!

Angelique
9 January 2022

Het was heerlijk!

Ilse
9 January 2022

Heerlijk gegeten! En was voor ons echt ruim voldoende. Aanrader wij gaan hier zeker vaker bestellen.

Tim
9 January 2022
Lisa
8 January 2022
Marco Udink
8 January 2022

Top en lekker eten en gezellige bediening! Zeker voor herhaling vatbaar 👍

Patricia
8 January 2022

Gewoon TOP !

Frans Lasschuit
7 January 2022

Snelle levering en Kei lekker eten ... Echte aanrader voor Surinaams eten... 👍

Valerie
7 January 2022

Goede porties, smakelijk, vriendelijk personeel! (Roti rol mocht iets sappiger zijn of sausje) maar Voor de rest complimenten!

Vivian Bosman
7 January 2022

Vriendelijk, en goede service. Kon telefonisch nog bijbestellen. Lekker op tijd en wat hebben we gesmuld!! We komen zeker terug!!

Van de ven
4 January 2022

Vriendelijk, gastvrij lekker gegeten, meer dan genoeg.

Ortelli
4 January 2022

Super lekker!!

Arianne
3 January 2022

Heerlijk en portiegrootte beter dan eerste bestelling

Nikita
3 January 2022

Mijn complimenten.Erg lekker! Grote porties en bezorging was top. Zeker voor herhaling vatbaar. Wij zullen hier vaker bestellen.

Linda
3 January 2022

Jammer dat het deze keer minder was dan normaal en de smaak ook wat flauw.

M vd B
2 January 2021

De verhouding vlees en bami/rijst was niet helemaal goed. Te weinig vlees

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lise
2 January 2021

Het eten was heerlijk en toen we de bestelling kregen (precies op de afgesproken tijd) was het eten nog gelijk warm! We hebben er van genoten!

Roxane
1 January 2021

Snelle bezorging en mega aanrader! Heerlijk gegeten. Nieuw favorietje voor ons.

Nilay
1 January 2021

Het eten online besteld en afgehaald. Het was heerlijk en meer als genoeg!

Schumacher
1 January 2021

Super snelle levering. Zeer grote porties en goed van smaak. Helaas wel waren de maaltijden wel lauw.

Monique van Roijen
1 January 2021

Het was weer super lekker ik blijf terugkomen!

Anja vd Wetering
30 December 2021

Heerlijk gegeten! Blij met deze nieuwe zaak 😋😋

Dymphy
30 December 2021

Heerlijk eten, goede service!!

Moïsha
29 December 2021
Janus
28 December 2021

Van alles wat besteld en het was stuk voor stuk verrukkelijk. we gaan hier zeker nogmaals bestellen!!

Nikki
27 December 2021

Heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Stefan
20 December 2021

Levering was perfect op tijd, vervolgens erg lekker gegeten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

K. den Hartigh
20 December 2021

Heerlijk eten, perfecte bezorging. Paar kleine opmerkingen; het eten was lauw/warm, mocht dus wat warmer. Ik miste een lekker masala eitje bij de roti. ;) Oja, jammer dat je niet kunt kiezen bij de roti rol voor vulling kip of vega.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

H wiltjer
19 December 2021

Mijn complimenten de bezorging was snel De verpakking voor het eten is ook kwalitatief goed Het eten is goed en wellicht in de toekomst uitbreiding van keuze Belegde broodjes,telo,pom. Gemberbier ……… Misschien voor de toekomst

Wianda
18 December 2021

Eerste keer maar was top geen op of aanmerkingen!

M
17 December 2021

Eten was heerlijk. Had wel wat warmer mogen zijn. Bezorger erg vriendelijk en op tijd.

Helen
16 December 2021

Heerlijk gegeten .. zeker voor herhaling vatbaar

Mèlaney Verhagen - Peters
16 December 2021

Heerlijk eten en vriendelijk personeel👌🏽

Annelies
14 December 2021

Door de drukte was het een beetje later maar de prijs kwaliteit is perfect

Mirelle
12 December 2021

Snel bezorgd en overheerlijk gegeten. Portie grote erg goed. Heel smakelijk. Eindelijk lekker Surinaams eten in uden

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

S.
12 December 2021

Lekker!

Ralph
12 December 2021

Lekker eten ! Snel bezorgt , top

Ruby
11 December 2021

Beetje teleurgesteld. De masala was droog, gewend dat het vlees, kip en aardappel in een saus zit. Het smaakte beetje alsof er alleen masala kruiden op gegooid was en Thats it. Porties wat je krijgt zijn vrij klein voor het bedrag wat je ervoor betaald. Voor mij niet voor herhaling vatbaar. Nasi zat ook weinig smaak aan. Super jammer.

Nina
11 December 2021
Milou
11 December 2021

Heel vriendelijke mensen en super lekker eten:)

Lisa
10 December 2021

Wat hebben wij heerlijk gegeten! De soep, roti en bami met kip waren ongelofelijk. Dit gaan we nog veel vaker bestellen. Bedankt!

Kelly
10 December 2021

Het eten werd netjes op tijd bezorgd en we hebben super lekker gegeten. We gaan hier absoluut nog vaker bestellen!

L.
10 December 2021
Desirée Balentina
10 December 2021

Heerlijk gegeten!

Monique van Royen
10 December 2021

We vonden het met z'n allen super lekker en komen snel weer terug. Iedereen is erg vriendelijk.

Dacha Nikitina
10 December 2021

Heerlijk gegeten, de bezorger was precies op aangegeven tijd bij ons! Echt een aanrader!

Ruud van der Burgt
10 December 2021

Eerste keer Surinaams besteld, ontzettend lekker, zeker aan te raden!

.
10 December 2021

Site duidelijk en overzichtelijk hey eten Netjes optijd, en heerlijk gegeten voor herhaling vatbaar

Isabelle
9 December 2021

meeega lekker eten, en het was precies op tijd klaar!

Takki
9 December 2021
Arianne
9 December 2021

Heel lekker maar porties (nasi en bami) zouden wel iets groter mogen zijn. Leuk personeel, heel vriendelijk!

Juul
9 December 2021

Moeilijk om een keuze te maken, omdat alles wat ze aanbieden zo lekker is! Het was heerlijk en super snelle bezorging!

Hanneke
9 December 2021

Super lekker gegeten! Voor herhaling vatbaar

Anne Sibinga Mulder
9 December 2021

Heel fijn dat er in Uden eindelijk eens iets anders te eten is. Heerlijk gegeten, snelle bezorging.. super tevreden!