Reviews from Moksi Uden

Recent reviews

5.0
Priscilla van dalen
9 June 2024

Heerlijke Saoto soep :) dank je wel weer

Derya
8 June 2024

Super lekker zoals altijd!

H.
6 June 2024

Eten is heerlijk en de service is top!

Stefano
3 June 2024
Epki
2 June 2024

Veel en lekker eten, zeker voor herhaling vatbaar!

Nancy
2 June 2024
Ward
1 June 2024
Bryan Madretsma
30 May 2024

Alles is echt super lekker 🤤 toppers ! Echte aanrader !

Vikash Jankie
25 May 2024

Eten was lekker

Erik
24 May 2024

Was zeer smaakvol

Kim
10 May 2024

Smaak was goed,maar t eten niet lekker. Nasi was niet gaar,te kort gekookt. En de bami zat aan elkaar geplakt. Sate was erg vet. Heelaas veel weg gegooid.

Mo
6 May 2024

Eten was top en netjes op tijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Van de Geer
5 May 2024
Amanda Nouwen
4 May 2024

Heerlijk malse kip bij de nasi en de roti was ook heerlijk. Alles erg smaakvol

AN
4 May 2024

Heerlijke Roti en Bami. Grote porties.

Julia
4 May 2024

Verwachte bezorgingstijd was om 19:40 maar kwam een stuk eerder aan. Dus dat is super fijn!! Hele lekkere maaltijden 10/10

Hennie T
3 May 2024

Superlekker en zeker voor herhaling vatbaar! Het duurde even voordat het er was maar dat mocht de pret niet drukken. Heeeerlijk en ruim voldoende!!

Danielle
29 April 2024

Prima op tijd klaar om af te halen een ruime portie en heerlijk gegeten. Echt een aanrader.

Marjolijn
28 April 2024

Eten was heerlijk en het werd snel geleverd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

B.Rose
27 April 2024

Tsjonge, wat is het eten hier weer lekker ! En wàt een hoeveelheid ! Je bestelt voor 1 persoon maar kunt dit makkelijk met z'n tweetjes eten..... Ben blij dat zij deze zaak in Uden hebben geopend.....

Lydia
25 April 2024
Vikash Jankie
25 April 2024
Familie van Barneveld
21 April 2024

Het was heerlijk!

Bart
19 April 2024

FAN-TAS-TISCH! ❤️

Bert
14 April 2024

Zeer lekker goed warm zeer zeker voor herhaling vat baar echt heerlijk en het was ruim voldoende

Sara Irene Welleman
6 April 2024

Liefst elke dag

Joel Hicks
4 April 2024

Heerlijk surinaams eten. Enige "klacht" wat ik heb is dat de locatie wat weggestopt zit, waardoor het op druke dagen wat lastiger is om in de buurt te parkeren als je afhaalt.

Salah
21 March 2024

Topservice, heerlijke en veel eten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ward
18 March 2024
Elze
15 March 2024

Altijd heerlijk eten. Fijn dat er lekkere vegan opties zijn. Vrolijke bezorgers. Mijn favoriete eten in omgeving Uden!

Leon van den Heuvel
10 March 2024
Linda
9 March 2024
M
4 March 2024

De roti vega is altijd weer een feestje, 1 extra vel en kan 2 dagen genieten van jullie kookkunsten. 😁

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

GC
3 March 2024

heel lekker

Daan
1 March 2024

Wederom heerlijk!

Lennaert van Offenbeek
27 February 2024

Als sranangman ben ik erg kieskeurig maar Moksi heeft mij positief verrast. Wat ik heb geproefd is erg goed (roti kippendij en nasi met sate). Houdt deze kwaliteit vast!

Ceet
23 February 2024

Gewoon lekker! Daar hoef ikzelf niet voor id keuken te gaan staan voor die prijs. En de service is top! Ga zo door.

Irma
23 February 2024

De Bara Kip Kerrie was zo lekker! Volgende keer neem ik hem met sambal apart of iets minder sambal maar vooralsnog 10/10

SU
18 February 2024

Altijd lekker en topkwaliteit eten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sander
18 February 2024
E
12 February 2024

Altijd lekker eten, een snelle bezorging en vriendelijk personeel!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Vikash Jankie
10 February 2024

Lekker eten.

Lavinia
9 February 2024

Lekker en gezond eten !

Joris
4 February 2024

Broodjes waren weer geweldig.

Lise
3 February 2024

Altijd goed, qua eten en leuk personeel. Prijs kwaliteit verhouding ook top. Kortom een aanrader!

Marijke
29 January 2024

Voor de tweede keer eten besteld. Het eten was weer heerlijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

N.
28 January 2024
Jeffry van Brussel
28 January 2024

Excuses dat we net de honden waren uitlaten! Ik dacht dat we de tijd nog hadden! Foutje bedankt! :)

Daan
19 January 2024

Heerlijk gegeten. Helaas dat ze niet vaak in Veghel bezorgen anders hadden wij veel vaker besteld!

Stefano
15 January 2024

Super weer!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wesley b
11 January 2024

Heerlijk smaakvolle warme maaltijd ondanks de kou buiten.

Thomas
7 January 2024
N
7 January 2024

Het eten is nog altijd heel goed. Wel merk ik dat er minder aardappels en boontjes in zitten. Zorg dat de prijs kwaliteit verhouding goed blijft. Dan blijf ik vaste klant.

van de Beurcht Gert
7 January 2024

Lekker eten

Gerrie
6 January 2024
Marco
31 December 2023

Lekkerste roti van Nederland!!

Han Gijswijt
29 December 2023

Fantastisch

Guusje
29 December 2023

Fantastisch gegeten! Jarenlang in Amsterdam gewoond, maar daar heb ik de roti nog niet zo lekker gehad als vanavond van Moksi in Uden.

Hafid
24 December 2023

Gerechten zijn lekker en worden warm bezorgd en personeel erg servicegericht!

Toon
23 December 2023
Marijke Klerkx
22 December 2023

Het eten was ontzettend lekker. Het werd op de afgesproken tijd bezorgd en het was warm.

Ward Somers
21 December 2023
David Lim
20 December 2023

Goeie prijs-kwaliteitsverhouding. Voor wat je betaald krijg je best veel, bami, vlees, groenten en saus netjes gescheiden. Personeel is top, heel vriendelijk.

Maarten
11 December 2023

Heel lekker en meer dan voldoende!

Edwin de Koning
10 December 2023

Op zondag ondanks drukte was het precies om 17:30u klaar! Was heerlijk zoals altijd👍🏻👍🏻

America
10 December 2023

Altijd vriendelijke mensen en eten is super!!

Jasper
9 December 2023
Marco
4 December 2023

Heerlijke Nasi Goreng en Rotti afgehaald, echt een aanrader!

Stefano
3 December 2023

Het was weer super!

s van Lankvelt
3 December 2023

Lekker en snel bezorgd

Mark
1 December 2023

Eten was optijd , ook wel lekker en veel maar te duur . Hadden liever minder en beter , dan veel en het is wel lekker

Jalila
27 November 2023

Eten is heerlijk, services is goed en gerechten worden warm en op afgesproken tijd geleverd! Dank team Moksi!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ronnie
26 November 2023

Lekker en grote porties!

van Cuijk
26 November 2023

Lekker eten, snelle levering

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ruben
26 November 2023

Top zoals altijd 😌

Eric
25 November 2023
Shirley
23 November 2023
Hassan Othman
23 November 2023
De groot
18 November 2023
Debbie Z V D L
17 November 2023
Roy
17 November 2023
Pim
13 November 2023

Altijd goed en lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Maikel
13 November 2023

De saté was echt goed, en 1 portie van de bami was ook lekker. Maar 1 van de porties bami was bijna alleen gevuld met harde stukken, aan elkaar geplakte bami. Dat was eigenlijk niet echt te eten. Smaken waren wel goed.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mikkers
13 November 2023

Veel te veel nasi en de saté zaten veel vetjes tussen. We vonden het niet zo smaakvol maar dat kan persoonlijk zijn.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mariam
12 November 2023

Het was heerlijk zoals altijd! Alleen de kip was echt koud... dat was minder. Daarom 1 ster minder

Van lankvelt
12 November 2023

Prijs kwaliteit aan de hoge kant maar zeer smaakvol

Anoniem
5 November 2023

Inmiddels al vaker besteld. Altijd lekker en mooi op tijd. Wij zijn tevreden!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gerrie Benschop
5 November 2023

Het was erg jammer dat we 2 bakjes koude satésaus erbij kregen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Roos
3 November 2023

Ik had mijn mens niet blijer kunnen maken met dit heerlijke bordje roti.

Twan
2 November 2023

Heerlijk gegeten zoals altijd. Daarnaast super aardig personeel. Tot de volgende keer.

Ad Hartman
29 October 2023

Altijd lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

De Bruijn
22 October 2023
Sabine
21 October 2023

Ik heb daar dus nog nooit niets lekkers gehad en altijd even vriendelijk

Jelle
21 October 2023

Super eten, vriendelijke mensen. Een top aanrader

Henk Schild
20 October 2023

Erg lekkere bami met groenten en sateh

Yvonne
15 October 2023

Nogmaals excuses voor de fout die ik maakte. Duizend maal dank voor de top service!!

Ward
8 October 2023
Salma
25 September 2023

Heerlijk gegeten

Dennis van Ballegooij
18 September 2023

Mega lekker en de bestelling werd precies op tijd bezorgd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tom Boeje
17 September 2023

Heerlijke bara en broodjes. Je hebt aardappel chutney en aardappel chutney maar die van moksi is pas een echte.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.