Avaliações de Moksi Uden

Avaliações recentes

5.0
Priscilla van dalen
9 junho 2024

Heerlijke Saoto soep :) dank je wel weer

Derya
8 junho 2024

Super lekker zoals altijd!

H.
6 junho 2024

Eten is heerlijk en de service is top!

Stefano
3 junho 2024
Epki
2 junho 2024

Veel en lekker eten, zeker voor herhaling vatbaar!

Nancy
2 junho 2024
Ward
1 junho 2024
Bryan Madretsma
30 maio 2024

Alles is echt super lekker 🤤 toppers ! Echte aanrader !

Vikash Jankie
25 maio 2024

Eten was lekker

Erik
24 maio 2024

Was zeer smaakvol

Kim
10 maio 2024

Smaak was goed,maar t eten niet lekker. Nasi was niet gaar,te kort gekookt. En de bami zat aan elkaar geplakt. Sate was erg vet. Heelaas veel weg gegooid.

Mo
6 maio 2024

Eten was top en netjes op tijd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Van de Geer
5 maio 2024
Amanda Nouwen
4 maio 2024

Heerlijk malse kip bij de nasi en de roti was ook heerlijk. Alles erg smaakvol

AN
4 maio 2024

Heerlijke Roti en Bami. Grote porties.

Julia
4 maio 2024

Verwachte bezorgingstijd was om 19:40 maar kwam een stuk eerder aan. Dus dat is super fijn!! Hele lekkere maaltijden 10/10

Hennie T
3 maio 2024

Superlekker en zeker voor herhaling vatbaar! Het duurde even voordat het er was maar dat mocht de pret niet drukken. Heeeerlijk en ruim voldoende!!

Danielle
29 abril 2024

Prima op tijd klaar om af te halen een ruime portie en heerlijk gegeten. Echt een aanrader.

Marjolijn
28 abril 2024

Eten was heerlijk en het werd snel geleverd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

B.Rose
27 abril 2024

Tsjonge, wat is het eten hier weer lekker ! En wàt een hoeveelheid ! Je bestelt voor 1 persoon maar kunt dit makkelijk met z'n tweetjes eten..... Ben blij dat zij deze zaak in Uden hebben geopend.....

Lydia
25 abril 2024
Vikash Jankie
25 abril 2024
Familie van Barneveld
21 abril 2024

Het was heerlijk!

Bart
19 abril 2024

FAN-TAS-TISCH! ❤️

Bert
14 abril 2024

Zeer lekker goed warm zeer zeker voor herhaling vat baar echt heerlijk en het was ruim voldoende

Sara Irene Welleman
6 abril 2024

Liefst elke dag

Joel Hicks
4 abril 2024

Heerlijk surinaams eten. Enige "klacht" wat ik heb is dat de locatie wat weggestopt zit, waardoor het op druke dagen wat lastiger is om in de buurt te parkeren als je afhaalt.

Salah
21 março 2024

Topservice, heerlijke en veel eten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ward
18 março 2024
Elze
15 março 2024

Altijd heerlijk eten. Fijn dat er lekkere vegan opties zijn. Vrolijke bezorgers. Mijn favoriete eten in omgeving Uden!

Leon van den Heuvel
10 março 2024
Linda
9 março 2024
M
4 março 2024

De roti vega is altijd weer een feestje, 1 extra vel en kan 2 dagen genieten van jullie kookkunsten. 😁

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

GC
3 março 2024

heel lekker

Daan
1 março 2024

Wederom heerlijk!

Lennaert van Offenbeek
27 fevereiro 2024

Als sranangman ben ik erg kieskeurig maar Moksi heeft mij positief verrast. Wat ik heb geproefd is erg goed (roti kippendij en nasi met sate). Houdt deze kwaliteit vast!

Ceet
23 fevereiro 2024

Gewoon lekker! Daar hoef ikzelf niet voor id keuken te gaan staan voor die prijs. En de service is top! Ga zo door.

Irma
23 fevereiro 2024

De Bara Kip Kerrie was zo lekker! Volgende keer neem ik hem met sambal apart of iets minder sambal maar vooralsnog 10/10

SU
18 fevereiro 2024

Altijd lekker en topkwaliteit eten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sander
18 fevereiro 2024
E
12 fevereiro 2024

Altijd lekker eten, een snelle bezorging en vriendelijk personeel!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Vikash Jankie
10 fevereiro 2024

Lekker eten.

Lavinia
9 fevereiro 2024

Lekker en gezond eten !

Joris
4 fevereiro 2024

Broodjes waren weer geweldig.

Lise
3 fevereiro 2024

Altijd goed, qua eten en leuk personeel. Prijs kwaliteit verhouding ook top. Kortom een aanrader!

Marijke
29 janeiro 2024

Voor de tweede keer eten besteld. Het eten was weer heerlijk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

N.
28 janeiro 2024
Jeffry van Brussel
28 janeiro 2024

Excuses dat we net de honden waren uitlaten! Ik dacht dat we de tijd nog hadden! Foutje bedankt! :)

Daan
19 janeiro 2024

Heerlijk gegeten. Helaas dat ze niet vaak in Veghel bezorgen anders hadden wij veel vaker besteld!

Stefano
15 janeiro 2024

Super weer!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wesley b
11 janeiro 2024

Heerlijk smaakvolle warme maaltijd ondanks de kou buiten.

Thomas
7 janeiro 2024
N
7 janeiro 2024

Het eten is nog altijd heel goed. Wel merk ik dat er minder aardappels en boontjes in zitten. Zorg dat de prijs kwaliteit verhouding goed blijft. Dan blijf ik vaste klant.

van de Beurcht Gert
7 janeiro 2024

Lekker eten

Gerrie
6 janeiro 2024
Marco
31 dezembro 2023

Lekkerste roti van Nederland!!

Han Gijswijt
29 dezembro 2023

Fantastisch

Guusje
29 dezembro 2023

Fantastisch gegeten! Jarenlang in Amsterdam gewoond, maar daar heb ik de roti nog niet zo lekker gehad als vanavond van Moksi in Uden.

Hafid
24 dezembro 2023

Gerechten zijn lekker en worden warm bezorgd en personeel erg servicegericht!

Toon
23 dezembro 2023
Marijke Klerkx
22 dezembro 2023

Het eten was ontzettend lekker. Het werd op de afgesproken tijd bezorgd en het was warm.

Ward Somers
21 dezembro 2023
David Lim
20 dezembro 2023

Goeie prijs-kwaliteitsverhouding. Voor wat je betaald krijg je best veel, bami, vlees, groenten en saus netjes gescheiden. Personeel is top, heel vriendelijk.

Maarten
11 dezembro 2023

Heel lekker en meer dan voldoende!

Edwin de Koning
10 dezembro 2023

Op zondag ondanks drukte was het precies om 17:30u klaar! Was heerlijk zoals altijd👍🏻👍🏻

America
10 dezembro 2023

Altijd vriendelijke mensen en eten is super!!

Jasper
9 dezembro 2023
Marco
4 dezembro 2023

Heerlijke Nasi Goreng en Rotti afgehaald, echt een aanrader!

Stefano
3 dezembro 2023

Het was weer super!

s van Lankvelt
3 dezembro 2023

Lekker en snel bezorgd

Mark
1 dezembro 2023

Eten was optijd , ook wel lekker en veel maar te duur . Hadden liever minder en beter , dan veel en het is wel lekker

Jalila
27 novembro 2023

Eten is heerlijk, services is goed en gerechten worden warm en op afgesproken tijd geleverd! Dank team Moksi!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ronnie
26 novembro 2023

Lekker en grote porties!

van Cuijk
26 novembro 2023

Lekker eten, snelle levering

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ruben
26 novembro 2023

Top zoals altijd 😌

Eric
25 novembro 2023
Shirley
23 novembro 2023
Hassan Othman
23 novembro 2023
De groot
18 novembro 2023
Debbie Z V D L
17 novembro 2023
Roy
17 novembro 2023
Pim
13 novembro 2023

Altijd goed en lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Maikel
13 novembro 2023

De saté was echt goed, en 1 portie van de bami was ook lekker. Maar 1 van de porties bami was bijna alleen gevuld met harde stukken, aan elkaar geplakte bami. Dat was eigenlijk niet echt te eten. Smaken waren wel goed.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mikkers
13 novembro 2023

Veel te veel nasi en de saté zaten veel vetjes tussen. We vonden het niet zo smaakvol maar dat kan persoonlijk zijn.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mariam
12 novembro 2023

Het was heerlijk zoals altijd! Alleen de kip was echt koud... dat was minder. Daarom 1 ster minder

Van lankvelt
12 novembro 2023

Prijs kwaliteit aan de hoge kant maar zeer smaakvol

Anoniem
5 novembro 2023

Inmiddels al vaker besteld. Altijd lekker en mooi op tijd. Wij zijn tevreden!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gerrie Benschop
5 novembro 2023

Het was erg jammer dat we 2 bakjes koude satésaus erbij kregen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Roos
3 novembro 2023

Ik had mijn mens niet blijer kunnen maken met dit heerlijke bordje roti.

Twan
2 novembro 2023

Heerlijk gegeten zoals altijd. Daarnaast super aardig personeel. Tot de volgende keer.

Ad Hartman
29 outubro 2023

Altijd lekker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

De Bruijn
22 outubro 2023
Sabine
21 outubro 2023

Ik heb daar dus nog nooit niets lekkers gehad en altijd even vriendelijk

Jelle
21 outubro 2023

Super eten, vriendelijke mensen. Een top aanrader

Henk Schild
20 outubro 2023

Erg lekkere bami met groenten en sateh

Yvonne
15 outubro 2023

Nogmaals excuses voor de fout die ik maakte. Duizend maal dank voor de top service!!

Ward
8 outubro 2023
Salma
25 setembro 2023

Heerlijk gegeten

Dennis van Ballegooij
18 setembro 2023

Mega lekker en de bestelling werd precies op tijd bezorgd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tom Boeje
17 setembro 2023

Heerlijke bara en broodjes. Je hebt aardappel chutney en aardappel chutney maar die van moksi is pas een echte.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.